Bruttó:3.354.730 Ft
Nettó:2.641.520 Ft
Raktári állapot:Rendelhető

Hozzáadás árajánlathoz

WH-SXC09H3E5/WH-UX09HE5

Megbízhatóságukról híres Panasonic hőszivattyúk a prémium kategóriát képviselik, amit kimagasló hatékonyságukkal, alacsony zajkibocsátásukkal, és időtálló minőségi anyaghasználatukkal érdemeltek ki.

Panasonic T-CAP

A T-CAP modell a Panasonic hőszivattyúk zászlós hajója. Egyedülálló szabadalmazott duplacsöves hőcserélőt használ, amivel extrém körülmények között is stabil teljesítményt biztosít. A többi modellel szemben a T-CAP modell -20 fokos külső hőmérsékleten még a névleges teljesítményének 100%-át le tudja adni, és hőszivattyús üzemmódban egészen -28 fok külső hőmérsékletig garantálja a működést. A WH-SXC09H3E5/WH-UX09HE5 egy 9kW teljesítményű hűtő fűtő levegő víz hőszivattyú.

A kültéri egység egy minőségi megjelenésű 900x1340x320mm méretű egység, amit előre elkészített betonalapra szerelt fém konzolra helyezünk el, vagy 2db előre elkészített beton pillérkőre. Ezek 40cm-re kiemelik a gépet a végleges terepszinttől, amire azért van szükség, hogy havazáskor ne kerüljön a készülék hátrányos helyzetbe. A kültéri és beltéri egység egyaránt 3~400V betápot igényel.

A beltéri egység egy falra szerelhető 500x892x340mm méretű egység, ami beépített használati melegvíz tartályt nem tartalmaz, de kiegészíthető különálló belső csőkígyós tartállyal, és üzemmód váltó 3 járatú motoros szeleppel. Ezután a hőszivattyú nagy hatékonysággal képes elkészíteni a ház használati melegvíz szükségletét akár hűtés üzemmódban is.

A WH-SXC09H3E5/WH-UX09HE5 garantálja, hogy -28 fokos hőmérsékletig hőszivattyús üzemmódban működik. A beépített kiegészítő fűtőbetét még ennél is szélsőségesebb időjárás esetén lehetőséget ad a készüléknek, hogy kiegészítse a fűtést, vagy meghibásodás esetén pótolja azt.

Panasonic Aquarea Inverter technológia

Az inverteres technológiának köszönhetően a Panasonic hőszivattyúk nevetségesen keveset fogyasztanak. Az inverter folyamatosan követi a teljesítmény igényt, és ahhoz mérten állítja be a kompresszor frekvenciáját, hogy soha ne dolgozzon többet a készülék annál, mint amire a szükség van. Közben figyelembe veszi a kinti időjárást, A bent beállított hőmérsékletet, és a beállított karakterisztikát.

Panasonic Aquarea T-CAP COP érték:

A COP érték az egyik legfontosabb szám ha a hatékonyság a cél. Megmutatja nekünk, hogy 1kW elektromos áramból hány kW fűtő energiát állít elő a hőszivattyúnk. A nem hőszivattyús technológiával működő elektromos rendszerek COP értéke kivétel nélkül 1. Lehet az akármilyen okos fűtő fólia, elektromos kazán, elektromos padlófűtés, infra panel vagy takarékosnak mondott fűtőpanel. A fizikát egyik sem tudja meghazudtolni. Ugyanannyi energiát kapunk, mint amennyit befektetünk, és ez a villanyszámlán is jelentkezik sajnos. A Panasonic Aquarea High Performance 9kW-os készülékének COP értéke +7 fok külső hőmérséklet mellett 35 fokos fűtő víz esetén 4,74

Fali kivitel

Ezt a fali kivitelt azoknak ajánljuk, akiknek több használati melegvízre van szüksége mint egy átlag 3-4 főből álló családnak, akiknek nem elég a kompakt kivitelben elérhető 200 liter használati melegvíz, vagy akinek már van egyéb alternatív megoldása a használati melegvíz előállítására, például egy hőszivattyús bojler. Az utóbbi esetben az ajánlat megérkezését követően jelezze, hogy az automatikusan az ajánlathoz adott tartályra nincs szükség.

Aquarea T-CAP ár

A legegyszerűbben úgy tudhatja meg a beruházás költségét, ha kitölti árajánlat készítő űrlapunkat (katt ide) és várakozás nélkül azonnal megküldjük ajánlatunkat egy komplett rendszerre, hogy ne legyenek nem várt költségek.

Technikai adatok:

Fűtési teljesítmény9 kW
HűtőközegR410A
SzínFehér
KivitelLevegő-Víz
MűkődésHűtő – Fűtő
Tápfeszültség1 Fázis
Hűtési teljesítmény7 kW
Kondenzációs kazánnalNem
HMV tartállyalNem
Garancia2 év