Bruttó:4.418.040 Ft
Nettó:3.478.772 Ft
Raktári állapot:Raktáron

Hozzáadás árajánlathoz

WH-UX09HE8/WH-ADC0916H9E8

Megbízhatóságukról híres Panasonic hőszivattyúk a prémium kategóriát képviselik, amit kimagasló hatékonyságukkal, alacsony zajkibocsátásukkal, és időtálló minőségi anyaghasználatukkal érdemeltek ki.

Panasonic T-CAP

A T-CAP modell a Panasonic hőszivattyúk zászlós hajója. Egyedülálló szabadalmazott duplacsöves hőcserélőt használ, amivel extrém körülmények között is stabil teljesítményt biztosít. A többi modellel szemben a T-CAP modell -20 fokos külső hőmérsékleten még a névleges teljesítményének 100%-át le tudja adni, és hőszivattyús üzemmódban egészen -28 fok külső hőmérsékletig garantálja a működést. A WH-UX09HE8/WH-ADC0916H9E8 egy 9kW teljesítményű hűtő fűtő levegő víz hőszivattyú.

A kültéri egység egy minőségi megjelenésű 900x1340x320mm méretű egység, amit előre elkészített betonalapra szerelt fém konzolra helyezünk el, vagy 2db előre elkészített beton pillérkőre. Ezek 40cm-re kiemelik a végleges terepszinttől, amire azért van szükség, hogy havazáskor ne kerüljön a készülék hátrányos helyzetbe. A kültéri és beltéri egység egyaránt 3~400V betápot igényel.

A beltéri egység egy padlón álló 598mm széles 1800mm magas 717mm mély egység, ami egy nagy hatékonyságú hőcserélővel ellátott 200 literes beépített rozsdamentes használati melegvíz tartályt tartalmaz. A hőszivattyú gazdaságosan tudja elkészíteni a ház használati melegvíz szükségletét akár hűtés üzemmódban is.

A WH-UX09HE8/WH-ADC0916H9E8 garantálja, hogy -28 fokos hőmérsékletig hőszivattyús üzemmódban működik. A beépített kiegészítő fűtőbetét még ennél is szélsőségesebb időjárás esetén lehetőséget ad a készüléknek, hogy kiegészítse a fűtést, vagy meghibásodás esetén pótolja azt.

Panasonic Aquarea Inverter technológia

Az inverteres technológiának köszönhetően a Panasonic hőszivattyúk nevetségesen keveset fogyasztanak. Az inverter folyamatosan követi a teljesítmény igényt, és ahhoz mérten állítja be a kompresszor frekvenciáját, hogy soha ne dolgozzon többet a készülék annál, mint amire a szükség van. Közben figyelembe veszi a kinti időjárást, A bent beállított hőmérsékletet, és a beállított karakterisztikát.

Panasonic Aquarea T-CAP COP érték

A COP érték az egyik legfontosabb szám ha a hatékonyság a cél. Megmutatja nekünk, hogy 1kW elektromos áramból hány kW fűtő energiát állít elő a hőszivattyúnk. A nem hőszivattyús technológiával működő elektromos rendszerek COP értéke kivétel nélkül 1. Lehet az akármilyen okos fűtő fólia, elektromos kazán, elektromos padlófűtés, infra panel vagy takarékosnak mondott fűtőpanel. A fizikát egyik sem tudja meghazudtolni. Ugyanannyi energiát kapunk, mint amennyit befektetünk, és ez a villanyszámlán is jelentkezik sajnos. A Panasonic Aquarea High Performance 9kW-os készülékének COP értéke +7 fok külső hőmérséklet mellett 35 fokos fűtő víz esetén 4,74

Padlón álló kompakt kivitel

A beépített használati melegvíz tárolós megoldás egyre elterjedtebb az égbe szökött négyzetméter árak világában. Egy fali kivitel jóval nagyobb helyet igényel a különálló tartály miatt. A tartályt be is kell valahol kötni, ahhoz hozzá kell férni, hogy szerelhető legyen, így egy kisebb családnak mindenképpen okosabb megoldás egy kompakt kivitel. A 200 literes tartály 3-4 fős családig elegendő tud lenni. 4fő fölött meg kell barátkozni egy fali változattal, és azt kombinálni egy különálló tartállyal, amivel 300 liter melegvíz érhető el.

Aquarea T-CAP ár

A legegyszerűbben úgy tudhatja meg a beruházás költségét, ha kitölti árajánlat készítő űrlapunkat (katt ide) és várakozás nélkül azonnal megküldjük ajánlatunkat egy komplett rendszerre, hogy ne legyenek nem várt költségek.