Bruttó:3.341.000 Ft
Nettó:2.630.709 Ft
Raktári állapot:Rendelhető

Hozzáadás árajánlathoz

WH-UD12HE8/WH-SDC12H9E8

Megbízhatóságukról híres Panasonic hőszivattyúk a prémium kategóriát képviselik, amit kimagasló hatékonyságukkal, alacsony zajkibocsátásukkal, és időtálló minőségi anyaghasználatukkal érdemeltek ki. A WH-UD12HE8/WH-SDC12H9E8 egy 12kW teljesítményű hűtő fűtő levegő víz hőszivattyú, aminek kültéri-beltéri egysége 3 fázisú tápellátást igényel.

A kültéri egység egy minőségi megjelenésű 900x1340x320mm méretű egység, amit előre elkészített betonalapra szerelt fém konzolra helyezünk el, vagy 2db előre elkészített beton pillérkőre. Ezek 40cm-re kiemelik a gépet a végleges terepszinttől, amire azért van szükség, hogy havazáskor ne kerüljön a készülék hátrányos helyzetbe.

A beltéri egység egy falra szerelhető 500x892x340mm méretű egység, ami beépített használati melegvíz tartályt nem tartalmaz, de kiegészíthető különálló belső csőkígyós tartállyal, és üzemmód váltó 3 járatú motoros szeleppel. Ezután a hőszivattyú nagy hatékonysággal képes elkészíteni a ház használati melegvíz szükségletét akár hűtés üzemmódban is.

A WH-UD12HE8/WH-SDC12H9E8 garantálja, hogy -20 fokos hőmérsékletig hőszivattyús üzemmódban működik. A beépített kiegészítő fűtőbetét szélsőséges időjárás esetén lehetőséget ad a készüléknek, hogy kiegészítse a fűtést, vagy meghibásodás esetén pótolja azt.

Panasonic Aquarea Inverter technológia

Az inverteres technológiának köszönhetően a Panasonic hőszivattyúk nevetségesen keveset fogyasztanak. Az inverter folyamatosan követi a teljesítmény igényt, és ahhoz mérten állítja be a kompresszor frekvenciáját, hogy soha ne dolgozzon többet a készülék annál, mint amire a szükség van. Közben figyelembe veszi a kinti időjárást, A bent beállított hőmérsékletet, és a beállított karakterisztikát.

Panasonic Aquarea COP érték:

A COP érték az egyik legfontosabb szám ha a hatékonyság a cél. Megmutatja nekünk, hogy 1kW elektromos áramból hány kW fűtő energiát állít elő a hőszivattyúnk. A nem hőszivattyús technológiával működő elektromos rendszerek COP értéke kivétel nélkül 1. Lehet az akármilyen okos fűtő fólia, elektromos kazán, elektromos padlófűtés, infra panel vagy takarékosnak mondott fűtőpanel. A fizikát egyik sem tudja meghazudtolni. Ugyanannyi energiát kapunk, mint amennyit befektetünk, és ez a villanyszámlán is jelentkezik sajnos. A Panasonic Aquarea High Performance 9kW-os készülékének COP értéke +7 fok külső hőmérséklet mellett 35 fokos fűtő víz esetén 4,74

Fali kivitel

Ezt a fali kivitelt azoknak ajánljuk, akiknek nem elég a kompakt kivitelben elérhető 185 liter használati melegvíz, ami nagyságrendileg egy 3-4 fős családot képes kiszolgálni, vagy akinek már van egyéb alternatív megoldása a használati melegvíz előállítására, például egy hőszivattyús bojler. Az utóbbi esetben az ajánlat megérkezését követően jelezze, hogy az automatikusan az ajánlathoz adott tartályra nincs szükség.

Panasonic Aquarea High Performance ár

A legegyszerűbben úgy tudhatja meg a beruházás költségét, ha kitölti árajánlat készítő űrlapunkat (katt ide) és várakozás nélkül azonnal megküldjük ajánlatunkat egy komplett rendszerre, hogy ne legyenek nem várt költségek.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

FelhasználásFűtés és Hűtés
Fűtési teljesítmény12 kW
Névleges fűtési teljesítmény (+7 °C külső, +35 °C fűtővíz)12,00 kW
Max. hűtési teljesítmény (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)10,00 kW
COP (Névleges +7 °C külső, +35 °C fűtővíz)4,74
EER (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)2,85
COP (Névleges +2 °C külső, +35 °C fűtővíz)3,44
Energiaosztály fűtésA++
Működési tartomány fűtés-20 °C to +35 °C
Max. fűtési víz hőmérséklet hőszivattyús üzemben55 °C
HMV tartályNem
Kiegészítő fűtőbetét9 kW (3x3kW)
Betáp beltéri380V (3 fázis)
Betáp kültéri
Zajszint kültéri egység (fűtés)69 dB
Hangnyomás szint kültéri egység (fűtés)52 dB(A)
Vész üzemmódNem
Vezérlő típusaDigitális kijelző
Internetes elérésIgen, kiegészítő modullal
Beépített vízszűrőIgen
Csőcsatlakozások (beltéri egység)Alul
Tálca fűtés kültéri egységbenIgen, kiegészítő egységgel
Időjárás függő szabályzásIgen
Szobatermosztát kapcsolhatóIgen, saját vagy más gyártó
Külső szivattyú vezérléseNem
Kevert kör vezérléseNem
HMV cirkulációs szivattyú vezérléseNem
Beltéri mérete (szélxmagxmély)500x892x340
Kültéri mérete (szélxmagxmély)900x1340x320
Súly beltéri45
Súly kültéri107