Bruttó:4.631.576 Ft
Nettó:3.646.910 Ft
Raktári állapot:Rendelhető

Hozzáadás árajánlathoz

WH-UX12HE8/WH-ADC0916H9E8

Megbízhatóságukról híres Panasonic hőszivattyúk a prémium kategóriát képviselik, amit kimagasló hatékonyságukkal, alacsony zajkibocsátásukkal, és időtálló minőségi anyaghasználatukkal érdemeltek ki.

Panasonic T-CAP

A T-CAP modell a Panasonic hőszivattyúk zászlós hajója. Egyedülálló szabadalmazott duplacsöves hőcserélőt használ, amivel extrém körülmények között is stabil teljesítményt biztosít. A többi modellel szemben a T-CAP modell -20 fokos külső hőmérsékleten még a névleges teljesítményének 100%-át le tudja adni, és hőszivattyús üzemmódban egészen -28 fok külső hőmérsékletig garantálja a működést. A WH-UX12HE8/WH-ADC0916H9E8 egy 12kW teljesítményű hűtő fűtő levegő víz hőszivattyú.

A kültéri egység egy minőségi megjelenésű 900x1340x320mm méretű egység, amit előre elkészített betonalapra szerelt fém konzolra helyezünk el, vagy 2db előre elkészített beton pillérkőre. Ezek 40cm-re kiemelik a végleges terepszinttől, amire azért van szükség, hogy havazáskor ne kerüljön a készülék hátrányos helyzetbe. A kültéri és beltéri egység egyaránt 3~400V betápot igényel.

A beltéri egység egy padlón álló 598mm széles 1800mm magas 717mm mély egység, ami egy nagy hatékonyságú hőcserélővel ellátott 200 literes beépített rozsdamentes használati melegvíz tartályt tartalmaz. A hőszivattyú gazdaságosan tudja elkészíteni a ház használati melegvíz szükségletét akár hűtés üzemmódban is.

A WH-UX12HE8/WH-ADC0916H9E8 garantálja, hogy -28 fokos hőmérsékletig hőszivattyús üzemmódban működik. A beépített kiegészítő fűtőbetét még ennél is szélsőségesebb időjárás esetén lehetőséget ad a készüléknek, hogy kiegészítse a fűtést, vagy meghibásodás esetén pótolja azt.

Panasonic Aquarea Inverter technológia

Az inverteres technológiának köszönhetően a Panasonic hőszivattyúk nevetségesen keveset fogyasztanak. Az inverter folyamatosan követi a teljesítmény igényt, és ahhoz mérten állítja be a kompresszor frekvenciáját, hogy soha ne dolgozzon többet a készülék annál, mint amire a szükség van. Közben figyelembe veszi a kinti időjárást, A bent beállított hőmérsékletet, és a beállított karakterisztikát.

Panasonic Aquarea T-CAP COP érték

A COP érték az egyik legfontosabb szám ha a hatékonyság a cél. Megmutatja nekünk, hogy 1kW elektromos áramból hány kW fűtő energiát állít elő a hőszivattyúnk. A nem hőszivattyús technológiával működő elektromos rendszerek COP értéke kivétel nélkül 1. Lehet az akármilyen okos fűtő fólia, elektromos kazán, elektromos padlófűtés, infra panel vagy takarékosnak mondott fűtőpanel. A fizikát egyik sem tudja meghazudtolni. Ugyanannyi energiát kapunk, mint amennyit befektetünk, és ez a villanyszámlán is jelentkezik sajnos. A Panasonic Aquarea High Performance 12kW-os készülékének COP értéke +7 fok külső hőmérséklet mellett 35 fokos fűtő víz esetén 4,74

Padlón álló kompakt kivitel

A beépített használati melegvíz tárolós megoldás egyre elterjedtebb az égbe szökött négyzetméter árak világában. Egy fali kivitel jóval nagyobb helyet igényel a különálló tartály miatt. A tartályt be is kell valahol kötni, ahhoz hozzá kell férni, hogy szerelhető legyen, így egy kisebb családnak mindenképpen okosabb megoldás egy kompakt kivitel. A 200 literes tartály 3-4 fős családig elegendő tud lenni. 4fő fölött meg kell barátkozni egy fali változattal, és azt kombinálni egy különálló tartállyal, amivel 300 liter melegvíz érhető el.

Aquarea T-CAP ár

A legegyszerűbben úgy tudhatja meg a beruházás költségét, ha kitölti árajánlat készítő űrlapunkat (katt ide) és várakozás nélkül azonnal megküldjük ajánlatunkat egy komplett rendszerre, hogy ne legyenek nem várt költségek.

FelhasználásFűtés és Hűtés
Fűtési teljesítmény12 kW
Névleges fűtési teljesítmény (+7 °C külső, +35 °C fűtővíz)12,00 kW
Max. hűtési teljesítmény (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)10,00 kW
COP (Névleges +7 °C külső, +35 °C fűtővíz)4,74
EER (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)5,13
COP (Névleges +2 °C külső, +35 °C fűtővíz)3,44
Energiaosztály fűtésA++
Működési tartomány fűtés-28 °C to +35 °C
Max. fűtési víz hőmérséklet hőszivattyús üzemben60 °C
HMV tartályBeépített
HMV tartály térfogata185 liter
HMV tartály típusaIndirekt tároló
Kiegészítő fűtőbetét9 kW
Max. HMV hőmérséklet65 °C
Betáp beltéri400V (3 fázis)
Betáp kültéri
Zajszint kültéri egység (fűtés)65 dB
Vezérlő típusaDigitális kijelző
Internetes elérésIgen, kiegészítő modullal
Beépített vízszűrőIgen
Tálca fűtés kültéri egységbenIgen, kiegészítő egységgel
Időjárás függő szabályzásIgen
Szobatermosztát kapcsolhatóIgen, saját vagy más gyártó
Beltéri mérete (szélxmagxmély)598x1800x717
Kültéri mérete (szélxmagxmély)900x795x320
Súly beltéri126
Súly kültéri108